9 Eylül 2010 Perşembe

READY BITCHES: GOSSIP GIRLS RETURN

Josh Schwartz'ın The O.C'den sonraki muhteşem projesi, Cecily von Ziegesar uyarlaması Gossip Girl bir kez daha, dördüncü kez, haftaya sezon prömiyerini yapacak. Açık havada gerçekleşen çekimler nedeniyle sezon bitmesiyle beraber hemen hemen diziden hiç kopmadık. Fransa'ya göç eden yapım ekibi dizinin yeni sezon bölümlerini orada çekti. Muhteşem kıyafetlerle Paris'deki Moda Haftasına katılan Blake Lively ve Leighton Meester'i de zaten sıkça ''le look de jour'' köşesinde ağırladım.

Oyuncular/ yapımcılar aynı zamanda endüstriye katkıda bulunmak amacıyla Fashion Nights Out projesini de diziye taşıdılar. ''Oh Mon Dieu'' diyerek geri dönen dizi de görülen o ki çeşitli yenilikler var. CNBC-e tarafından ''ezik'' olarak adlandırılan Dan'in kucağında bir bebek, Prag'da (yanılmıyorum değil mi?) vurulan Chuck muhteşem gardrobuyla Paris'te, ''little slot'' Jenny Humpfrey 22 bölümlük 4. sezonun ilk yarısında ''thanks God'' boy göstermeyecekmiş. O sevimli makyajından bizleri mahrum bıraktırdığın için seni hiç affetmeyeceğim Schwartz. Sürekli ''ortalıkta'' dolandığı için nefret ettiğğim (bknz. bir öyle bir böyle ne Dan kadar ezik ne Chuck kadar cool, ne yakışıklı ne çirkin) Arcibald Fransız sürtükleriyle (konu GG olunca yazı dili göz ardı edilebilir) takılıyor. Ve Serena ile Blair meydan kavgasına tutuşup soluğu havuz içinde aldıktan sonra alışverişin ve modanın kalbinde -Paris'de- doyasıya ve çılgınca alışveriş yapıyor. Bize de ''OMFGG!! Oh Mon Dieu!'' demek kalıyor.

Eric hakkında fragmanda bir şey bulunmazken setten dağıtılan fotoğraflarda da hakkında bilgi yok, beni zevkten dört köşe yapan bir diğer şey ise Lily van der Woodsen'ın yani Kelly Rutherford'un da sorunsuz diziye devam etmesi =) Sezonda yeni bir de karakter var bknz. Chuck'ın yeni sevgilisi Eva yani Clemence Poesy. Bir de bilen bilir Dorotha merakımı =) Acaba bebeğiyle beraber Paris'ten ''Bonjour'' deme ihtimali var mıdır ?



Paris'e taşınan sette dolabın da baştan düzenlenmesi gerekiyordu, sanki bu defa ''moda'' şimdiye kadar olduğundan daha fazla göz önünde. Üstelik rengarenk kombinlerde gözümüzü parlatıyor. Arka planda çalınan müzik de gözden kaçmamalı en az dizi kadar iddialı, baştan çıkartıcı ve de kışkırtıcı. ''These Boots Made For Walking'' üstelik daha da romantik, zira çalınan Fransızca versiyonu.


13 Eylül'de yayınlanacak ilk bölüm için şunun şurasında ne kaldı ki ? En geç 15inde biz de izleriz herhalde.
xoxo


5 yorum:

  1. Yazıyı okurken bile heycanlandıysam Yeni sezonun ilk bölümünü izlerken neler olur bilmiyorum =D Fransa'nın büyülü atmosferinde bir sezon heyecan verici...

    YanıtlaSil
  2. =) =) =) evet evet en merakla beklenilen sezon :P

    YanıtlaSil
  3. ben sevmiyorum ya bu veletleri.sahte geliyorlar.oyunculukları da kötü.hedef kitle bana kalırsa ortaokul lise filan.merlin doctor who bile daha eğlenceli.ayrıca lise son gibi falan da durmuyorlar.hepsi amcam gibi hormonlu maaşallah.lisede okumasam yutacağım.tamam güya ÇOKÇOKÇOKÇOK zenginler ama yaş sınırırın 21 olduğu ny gibi bir yerde bu çocukları HER YERDE her boku yemesi bana gerçekçi gelmiyor.dizinin başından gossip girl üniverstede olmalıydı yani.lise,anne babalar,bu kadar seks hepsi yan yana sırıtıyor.tam amerikan rüyası işte.

    YanıtlaSil
  4. Tüm sezon paris'de değildir umuyorum, bu konuda bilgi var mıdır? Bir an öyle anladım sanki.

    YanıtlaSil
  5. @dismenore
    sanırım tüm sezon pariste, öyle olmasa bile büyük bir çoğunluğu orda geçecek.

    @mutlu prens
    dizi başladığında sex and the city for teenagers mottosuyla yola çıktı zaten, aslında amerikada zaten daha fazla ergen gençlerin ilgi gösterdiği bir dizi, her ne kadar her yaştan izleyiciyi çekiyosa da...

    zevkler ve renkler konusu nedeniyle merlin ve doctor who sana daha eğlenceli geliyo olabilir

    ilk başladığında lise 2 öğrencisiydiler zaten, geçen sene üniversiteyi kazandılar bu sene bir sene daha büyüdüler zaten, ilk başladığında yine de o kadar eğreti durmuyordu, en azından 30yaşlarındaki oyuncuları 18lik gibi göstermediler dizi başladığında leighton falan 22ysi sanrıım en fazla 4 yaş oynuyo :D

    evet amerikanın rüyası, özentilik aşılıyo :D ama güzel bence yani eğleniyorum. bi de mesela popüler kültüre ve amerikanın geçmişine falan da oldukça gönderme var kültür bakımından, bence hoş yani =)

    YanıtlaSil