7 Eylül 2010 Salı

SCISSOR SISTERS: HIPS DON'T LIE !!! =)

Pop- Rock-Dance 5lisi Scissor Sisters 4 yıl aradan sonra tekrar aramızda, üstelik bu sefer biraz daha elektronik, biraz daha karanlık biraz da '80ler sanki. Bu arada sizce şu sıralar 80ler müziği yeniden ön planda değil mi ? New Wave, Synth-Pop falan ? Yapım aşamasında grup ile baş rolde bulunan adam Stuart Price. Referans sağlam gördüğünüz gibi. Karşınızda ''Night Work''.

Normalde insanlar genelde kitap alırken kapaklara bakarlar değil mi ? Ancak bu sefer bu albüm kapağı da aynı çağrıyı yapıyor. Aç kapağı tak cd player'a. Davetkar, sizleri merakta bırakan bir şeyler. Eh zaten 4 sene aradan sonra ister istemez ... Yalnız cidden uzun zamandır böyle değişik art worklerle karşılaşmamıştık sanırım.

Dans ve elektonik derken ucuz şarkılarla karşılaşmayacağınızı garanti ederim. Single olarak yayınlanan ''Fire with Fire'' dışında kişisel favorilerim ''Night Work'' ve ''Sex and Violence''. Ancak ''Sex and Violence'' öyle böyle değil. 7/24 çaldığım, dinlediğim bir şarkı haline geldi. Tek başına albümü götürebilecek düzeyde. ''Any Which Way'' şarkısında da ciddi bir Mika benzerliği var; hem şarkının tarzında hem de vokallerde.

Sanırım şu sıralar dinlediğim onca albümden çıkarttığım tek şey şu oldu. Önemli olan müzikteki en baba isimlerin değil, alternatif isimlerin albüm yayınlaması. Kulaklarım kaliteli müzikle beslendi resmen. Disko topu dönsün diyorsanız, durmayın saldırın albüme =)

Bu da benden size hediye. Övdüğüm şarkıya bir göz atın. Tık tık.

2 yorum:

  1. bayram albumumu bulmus oldum:=)ellerine saglik..

    YanıtlaSil
  2. eyvallah dostum =)=)

    işe yaradığına sevindim :P

    YanıtlaSil