6 Eylül 2010 Pazartesi

BEN HAKINDA BİRKAÇ ŞEY... ÜSTELİK HAYALİM DE BURDA (MIM)

Sevgili French Oje beni mimlemiş. Aslında bayaa uzun zaman oluyo. Hem de cidden uzun, hatta o kadar uzun ki bu süre zarfında iki tane daha mim geldi beni buldu. Ancak toplam 3 mimlik olan yazı dizisinin ancak ilk kısmıyla sizleri baş başa bırakıyorum.

En kolayıyla başlıyorum.

1: Lakabın var mı ? Varsa nedir ?
Yok aslında, ama bazı arkadaşlarım ''cool boy'' olarak çağırır, bir de blog sonrası ''jeymsss'' ve ''gossip boy'' modası çıktı :)

2: Son zamanlarda dile dolanan şarkı ?
İki tane var ! Biri iki post sonrasının konuğu Scissor Sisters albümünden ''Sex and Violence'' diğeri de daha önce şurada da bahsettiğim Tarkan albümünden ''ayda yılda bir olsa da muhakkak ara'' yani ''Adımı Kalbine Yaz''

3: En son ne zaman  ve neye/ kime aşık oldun ?
Sanırım tipi bakılası herkese aşık oluyorum son günlerde =) Ama o değilde geçen gün kendime bir çanta aldım, manyak bişi, hehe. cidden ona aşık oldum. kime göstersem çok beğeniyor. zaten bir kaç post sonra ''back to school'' postu geliyor. Orda görürsünüz =)

4:En son okuduğun kitap / izlediğin film ?
Hanif Kureishi'nin ''The Buddha of Suburbia'' kitabını. Gelecek post konusu. Vogue hediyesi olan Anna Wintour belgeseli ''The September Issue''yu izledim..

5:Son zamanlarda en çok özlediğin ?
Aşkın heyecanını

6:Bir günlüğüne ünlü biri olma (şarkıcı / oyuncu / politikacı) hakkı tanınsaydı olsan kim olurdun ?
Ünlü biri olmak fazlasıyla hayal ürünü olduğu için ben bu fantastikliği ikiye katlıyorum. Kim Brad Pitt / Jude Law / Tom Ford / Madonna / Michelle Obama / Anna Wintour / Woody Allen olmak istemez ki ? Ama Woody Allen olduğumu düşünsene. Kate Winslet, Julianne Moore, Penelope Cruz, Cate Blanchett, Tilda Swinton, Marion Cotillard, Blake Lively, Meryl Streep, Jude Law falan hepsini aynı filme koyarsın. Charlotte Gainsbourg, Carla Bruni, Imogen Heap, Madonna falan soundtrack için bir araya gelir. Anna Wintour filmin stylingini yapar, Tom Ford da erkekleri giydirir. Ohh gosh. Hayalim bu. Background da seçeyim mi ? Barcelona, Florance, Paris & New York.


7: Yarın sabahki ilk planın ?
Laptop'umu açmak. Sırasıyla twitter, facebook, blogger, hotmail ve tumbr hesabımı açmak. Bu yazıyı yayınlamak, hava güzelse dışarı çıkmak, kötüyse evde oturup film izleyip blog için yeni postlar hazırlamak.
(Post dün gece hazırlandı ve bunların hepsi de yapıldı)

8: En sevdiğin huyun ?
İnsanları hiç yargılamam. Yani şu anlamda, biri bana gelse derdini anlatsa, olduğu gibi dinlerim, bence hiç kimsenin benle konuşurken benden çekinmemesi lazım, olabildiğince ''free'' takılabilirler.

9:Şu anki bölümde / mesleğinde olmasan ne olurdun ?
Gazetecilik.

10: Okurken en zevk aldığın üç blog ?
Lütfen bu eziyeti bana yaşatmayın. 86 Blog izliyorum. Bazı bloggerları, hımm ne yazmış diye okuyorum, ama bazı bloggerları ''acep bir sonraki post'un konusu ne olacak'' modunda okuyorum. Ama bu kadar yok, veremem isim falan =) =)

Yazmakta hevesli olan bloggerlara gelsin bu mim  :)

6 yorum:

  1. Mimler yeniden başladı... Ben de "nerede kaldı eski mimler" havasındaydım. Son soru çok zorlayıcı yalnız (=

    Öperim bebek ^_^
    -D-

    YanıtlaSil
  2. ben de kim bu dedim =) post biter bitmez anında yorumlayan :P evet son soru zorrr =) pas geçer gibi oldum :p

    YanıtlaSil
  3. Wallah benden önce davranılmış...
    GQ'nun editörü hakkında kısa mim'ler için thx

    YanıtlaSil
  4. bu mim konusu ben bloga başlamadan vardı hala devam ediyor mu ilginç tabii:) yabancı bloglarda yok bu dimi sadece yerli bloglarda

    YanıtlaSil
  5. o çantayı deli gibi merak ettim!

    YanıtlaSil
  6. benden de vitrindeyiz'e thanxx =) =)

    frnch,bebeğim bekle :P

    istanbul's finest
    izlediğim yabancı bloglar genelde moda / music / photography o yüzden pek bilemicem, ama bu mim modası blogdan önce facebookta da vardı sanırım :)

    YanıtlaSil