4 Ekim 2010 Pazartesi

WE COOL PEOPLE LOVE PARTIES ! J'ADORE CARINE BISOU BISOU

Roberto Cavalli'nin 40., Fransız Vogue'un 90. yılı. Moda ve stil dünyasında yoğun bir haftanın geride kalmış olduğu gün gibi ortada. AMFAR'ın Milan galasını da unutmamak lazım. Kendimi sizlere unutturmamak için hem fast food tarzı ''quick post'' hazırladım hem de muhteşem kıyafetlerle gözünüzü açmak istedim.

İlk olarak AMFAR GALA ile başlayalım. Heidi Klum, Roberto Cavalli, Leona Lewis, Chanel Iman, Dsquared'dan Dan ve Dean Katen ve geçtiğimiz günlerde yeni mağazası şerefine ülkemize de uğrayan Diane von Furstenberg.

Görkemli 40 yıl kutlaması için sahnede Kylie Minogue, Vogue Türkiye kapak güzelleri It Girl Leigh Lezark (Haziran) ve Hilary Rhoda (Ekim) blogger Bryan Boy, Ms Vogue Carine Roitfeld, Leona Lewis, anlamsız Taylor Swift Cavalli meleği Heidi Klum yine partyde yer alan celebritylerden bir kaçıydı.
Gelelim yılın olayına. Lara Stone'lu Mert & Marcus imzalı 90. yıl kapağa ithafen düzenlenen maskeli balonun gözdesi muhteşem kadın Carine Roitfeld değil bence Anna Dello Russo'dur. Her giyindiğini sevdiğim ve gerçek bir moda ikonu olan Carine'i bu sefer pek de beğenmememin nedeni sanırım leopar desenler. Karlie Kloss, Leigh Lezark, Caten Brothers, Lenny Kravitz, Gisele Bündchen ve daha fazlası herkes buradaydı. Merak ediyorum Anna Wintour burda olsaydı ne giyerdi. Bu arada Wintour ve Roitfeld arasında soğuk savaş var di mi ? Here the bal masque. 


Maskeli balolar elbette bu kadar değil. Fazlası için Kasım ayını bekleyin.
Bisou bisou

2 yorum: