20 Ocak 2011 Perşembe

HOUSE OF MUGLER ! OOPPS GAGA

Yukarıdan aşağıya sıkıcı Rick Owens ve tamamiyle basmakalıp çizgilerden oluşan Viktor & Rolf'un akine Paris'ten gelen büyüleyici sesler de vardı. Modada, podyumda bu sefer sanat konuşmuş desem abartmış olmam sanırım. Nicola Formicetti ve Lady GaGa aşkına. Tabi aşkına dedikse abartmayalım. Mugler show'unda günlerdir kreasyon değil GaGa'nın katılımı konuşuluyordu. 

Siyah ve derilerin ön planda olduğu Mugler. Dirseklere kadar uzanan deri eldivenler en dikkat çekici detayların başında geliyordu. Kostümler makyajla da birleşince ortalığa Hannibal görüntüsü de çıkmış. Gözlerinizi rahatsız edecek kadar parlak turuncular da aktarılan Gothic hikayenin bir parçası.

Mugler sadece giyilebilir değil show amaçlı parçalar da hazırlamış. Bunları yaparken de bol bol gerilim ve korku filmi seyrettiği aşikar. Kasapların kanlı önlükleri yerine, koroplast çöp torbası kıvamında deri önlükler kullanmış. 

Erkeklerin de gelinlik giyebileceği bir dünya hayal etmiş miydiniz hiç peki ? Uzun lafın kısası alternatif, yenilikçi ve avant garde moda dergileri ya da modanın sanatsal değerini yansıtan dergiler bence bu showu çok sevmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder