12 Ocak 2011 Çarşamba

IFW HAKKINDA ... VE AÇIKLANAN PROGRAM

Geçtiğimizi sezon gibi, ağustos'ta yapılan organizasyonun akisne Istanbul Fahion Week yeniden SantralIstanbul'da gerçekleşecek. 3- 6 Şubat Tarihlerinde.

En merakla beklediğim iki isim son zamanlarda nedenini bilemediğim şekilde kendisine olan sempatimin arttığı Zeynep Tosun ve Ayna ile Pixel temalı kreasyonlarına beni aşık eden, koleksiyonunu tamamıyle erkeklere ayırdığı için extradan taptığım Niyazi Erdoğan. Bu iki isim dışında bir de Simay Bülbül'ün nasıl bir defile hazırlayacağını merak ediyorum.

Moda Haftasına katılma gibi ''ölüp bitme'' düzeyinde bir isteğim yok. Zira daha önce katılan arkadaşların ortam hakkındaki düşünceleri beni bu fikirden soğuttu.
Kendini moda yazarı veya Anna Dello Russo sanan bloggerlar. Abartılı outfitler ! vs vs. Bir de sanki davetyileri kendi adlarına özel yollanmış gibi hava vermezler mi ? Meğerse ... neyse. İleride belki dolabıma Niyazi Erdoğan'dan parçalar ekleyebilme şansına ulaşsam hiç kaçırmam en ön sıradan yer kapmak için çok uğraşırım. Aslında bu konular hakkında çok daha konuşulmalı, hani gittiğiniz bir defieye tasarımcı eseri olan bir kıyafetle mi katılmak gerekir yoksa sadece derli toplu bir kıyafetle gidilse olunur mu ? Belki özel davetiye aldığınız defileye tasarımcı kıyafetiyle gitseniz yine de daha iyi olur ?

Bir de fashion week'e katılmadan burada fikirlerimi yazdığım için de bazı saçma ithamlara maruz kaldım. Sanki Londra, Milano, Paris ve NYC 'a gidip de ordaki moda haftaları hakkındaki yazılarını o havayı soluyarak yazdılar o bloggerlar.

Bol sansasyonlu defilelere hazırlıklı olun derim. Bu arada bu seferki organizasyonda bir sürü değişiklik yapılmış onun için. Tık.
Pek haz etmesem de kendisinden o da doğru şeyler söyelmiş. Melis Alphan yazısı için. Tık.

Istanbul Fahion Week (2011 Spring / Summer) yazılarımın tümü için ise. tık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder