26 Ocak 2011 Çarşamba

I LIKE YOU SO MUCH BETTER WHEN YOU'RE NAKED !! (+18 CONTENT)

Daha önce naked fashion'dan bahsetmiştim. İster modada minimal yaklaşım deyin, ister ''sex sells''. Sonucun ilgi çekici olduğunu hepimiz biliyoruz ancak.

Kimi zaman da moda editörleri ve fotoğrafçılar ilgiyi tamamıyle başka noktalara çekmeye meraklılar. Örneğin modele muhteşem bir Valentino couture'u olması gerektiği gibi giydirmiyorlar. Sanat mı yoksa nedir ? Orası bakış açısına kalmış. Nede ola dergilerin hedef kitlesi belli ? İşte bu iki örnek de tam buna işaret. Adres Russian Elle. Fall Couture editöryali ise Aralık sayısından.
Amaç ayakkabılara mı dikkat çekmek yoksa ?
Gelelim bu ayki kapak güzeline. Lara Stone. Dolgun göğüsler ve ayrık dişler. Podyumlarda değişen ölçüler. Belki de onun sevilmesinin nedeni herkes gibi ''skinny'' olmaması ? İster sevin, ister nefret edin, soğuk ve itici bulun. Ancak kendisi 2010 şubatından beri models.com un zirvesinde. Yani şu anda tüm modellerin kraliçesi. Amerikan Vogue'u için 50lilerin amerikanın kadınını da yansıttı, Fransız Vogue'u için soyunda da. Ancak hiç biri Industrie Mag'a verdiği pozlar kadar sıradışı olamaz elbette. Lara Stone'un bir de Fransız PlayBoy'u için bunlardan daha da provakatör pozları var. Ki bence bu olaya hiç girmeyelim. Ancak uzun lafın kısası Carine Roitfeld & Mert & Marcus yanına bir de Lara Stone'u alınca. Her comes the bomb !
 Bu da Vogue Hommes International F/ W 2008 sayısından.
Vogue Paris October 2010 /Realisacion Carine Roitfeld
Vogue Italy July 2007 / Steven Meissel ft. Karl Temper
Final Shot ! Lara Stone for Interview Mag

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder