11 Ocak 2011 Salı

KISA KISA VOLUME 2...

Yoğun final programımdan dolayı instant blogging yapamayacak olsam da Moda Haftaları başlıyor.

15-18 Ocak 2011 tarihleri arasında Milano Fashion Week düzenlenecek. Tabi bu Men's Fashion.
19-23 Ocak 2011 tarihleri arasında ise Paris Fahion Week / Men's Fahion düzenlenecek.
24-27 Ocak 2011 tarihleri arasında ise Paris Fahion Week Haute Couture Shows düzenlenecek.

Vogue Türkiye sonunda istediğimi yaptı :) Ehehe daha önce keşke dergiler ay ortalarına doğru kapak yıldızını açıklasa demiştim. İşte Vogue bu sabah bizlere LA'den bildirdi. Muhteşem Terry Richardson sosyetik ve pornografik güzel Paris Hilton'u fotoğraflıyomuş. Dergiyi ve editöryalleri dört gözle bekliyorum. Paris Hilton'u kapak yapma düşüncesini ve diğer fikirlerimi ise derginin çıkmasıyla beraber paylaşacağım.
Kapaklardan söz açılmışken Kristin Stewart Şubat ayının Vogue Anna kapağında. Britney Spears mart ayında GQ kapağını süsleyecekken dedikodular arasında şubat ayının Vogue Paris kapağında Lara Stone 'un olacağı.

Biraz da ciddileşelim.

Aslında poltitik konuşmalardan hep kaçınırım. Ama artık kendimi tutamadım. Beni bilenler bilir, sürekli bu ülkede yaşamaktan ne kadar nefret ettiğimi dile getiririm. Evet Istanbul mükemmel bir şehir. Türkiye'nin bir çok köşesi cennet ve tam da benim zevkime göre yani buram buram tarih kokuyor. Ancak gelin görün ki insanların tarihi korumayı bilmiyor. Bırakın tarihi ''insanlığın değeri bilinmiyor ki ???''

Sanat düşmanı bir ülkede yaşıyoruz. İçkinin gittikçe yasak hale geldiği bir ülkede yaşamaya başladık. Ne kadar doğrudur bilmem ama en son 24 yaşın altındakilerin festivallere falan alınmayacağı. Eh zaten artık Miller Freshtival yerine Ülker Freshtival. EfesOne Love yerine de Cola Turka One Love düzenlenebilir.

Peki ya, bana adamakıllı yazmazsanız avukatım hakkınızda işlem başlatacaktır demecine ne demeli ?

Bir de Muhteşem Yüzyıl sorunu var :S

Aman Ali Rıza bey keyfimiz kaçmasın bari. Gerçi bu da ayıp, yasak günah ama. Scissor Sister albümde yer alan ''Invisible Light'' parçasına muhteşem bir video çekmiş. Albüm hakkında yazımı merak ediyor iseniz. Tık.



Son olarak Britney Spears geçtiğimiz günlerde ''Hold It Against Me'' single'ının kapağını yayınlamıştı. Kapak bildiğin Britney işlerinden biriydi. Sıkıcı geldi bana. İlk dinlemede şarkıyı da pek sevdiğimi söyleyemem ama Britney favori şarkıcımdır ve biraz dinledikten sonra hayran kalacağıma eminim.

2 yorum: