10 Ocak 2011 Pazartesi

FASHION GOES NAKED (WARNING : + 18 CONTENT)

Simplicity is the keynote of all true elegance... 
said
Coco Chanel

Eniko Mihalik

Sınırlarınızı ne kadar zorlayarak minimal olabilirsiniz. Şeffaflık mı çıplaklık mı ? Minimal olmak sadece modada değil her alanda kendini göstermeye başladı. 2000li yıllarda bu temanın her alanda kendine yer bulmuş olması ise sizce de fazlaca rastlantısal değil mi ? Her şey insana fazla gelmeye başladı ! Sokaklarda beliren milyonlarca araba, salonlarda vitrinler içine dizilmiş biblolar, uzun uzun yazılan bloglar ...
Lara Stone for Interview Mag & Vogue US

Kısa ve öz olup kendinizi açıkladınız açıkladınız ? Romanlar bile sanki daha bir ince ! Çünkü insanlar sıkılıyo, bir de kış aylarını düşünün. Askılı atletimsi bir şey geçir alttan, üstüne t-shirt, üstüne belki v yaka bir kazak. Üstüne palto, üstüne atkı. Off aman allahım. Keşke yaz gelse ? Ancak yazın bile bu kadar rahat olamıyoruz değil mi ?
Abbey Lee Kershaw for Interview & Valerie ..

Keşke herkes çırılçıplak denize girebilse ? Bunu dediğimde insanlar beni yadırgıyor ama böyle daha güzel olmaz mıydı ? Yazın bile üstüne mayo geçir, poff. 
models.com

Madem bu ay çıplak olalım. Pure olalım. Sade ve saf ve temiz olalım dedik ?  O halde ne duruyorsunuz ?


models. com & Lara Stone by P. Demarchailer

Başta Carine Roitfeld yönetimindeki Fransız Vogue'u, diğer deneysel ve daha az popüler dergiler fazlasıyla çıplaklığı ön plana çıkartan dergilerden. Editöryallerde çıplaklık daima ön planda ? Kuşukusuz sadece sex sells mantığı değil ?
Tony Ward for Schön Magazine & Taylor Fusch
contributor mag & eniko mihalik for VS Magazine
L'officiel Hommes
random pics from fashion based tumblr.com blogs
Jon Kortajerena for V Magazine
Mario Testino for V Magazine
Dolce & Gabanna

For more.. coming soon ...

3 yorum:

  1. 2011 ii geldi...super secimler..harikasin dostum

    YanıtlaSil
  2. Çıplaklığın göze göze sokulmasını her ne kadar sevmiyor olsam da; çıplaklık iyidir bence de. Mesela çıplak uyurum bazen ve bunu kim duysa "Saçmalama yiaa!" kıvamında yorumlar yapıyor. Hayır, o dünya bambaşka. Erotizm ile alakası yok.
    Bir gün insanlar buna da ayıkacak ;)

    Muah!
    -D-

    YanıtlaSil
  3. being nude is the new black, after being nerd :P

    YanıtlaSil