4 Ocak 2011 Salı

HAZ VE ORGAZMIN DORUKLARI

Haz ve orgazm nerde olur, nasıl olur bilmiyorsanız bunu ben pazar günü yaşadım. Daha doğrusu gördüm desem yeridir. Hemen yanlış anlamayın. Ayıp bir şey yok yazıda. Pazar günü sıkıntıdan patlayan ben alışveriş merkezine gitmeye karar verdim. Gitme sebebim indirimden bir şey almak değildi, sadece insanları incelemek. Yine de yanıma az miktarda bir para aldım. Belki gözüme bir şey çarpar ve almak için sızlanırım diye.

Evime en yakın ikinci alışveriş merkezini seçtikten sonra metroya atladım. İstikamet Cevahir AVM. Istanbul'un en iğrenç alışveriş merkez. Yılbaşı zamanında bile süslenmeyen bir ''gerici'' alışveriş merkezi. Jack&Jones, Pull&Bear, Bershka, Koton ve daha niceleri. Hepsi de burda. Vitrinlerde kampanyalarda kullanılan yakışıklı erkekler ve güzel kızlar yok, en şık kıyafetler mankenler üstünde değil. Sadece koca koca INDIRIM yazıları. %50ler %60lar vs vs.

Herhangi bir mağazadayım. (Reklam olmasın) İnsanlar içeriye girmek için neredeyse sıra bekliyor. Kasanın önündeki kuyruk yılan gibi iki üçe katlanmış. Aldığım gömleği üzerimde denemek için sabırla 15 dakika boyunca kabin önünde bekledim. (Evet gömlek üstüme oldu ama bir saat kasa önünde bekleyecek kadar aklımı uçurmadım).  Girdiğim başka bir mağazada t-shirtler yerde, kazaklar ve gömlekler aynı kefede, atkılar yerlerde. Görevliler nerde ? Yerde sürünen atkıyı mı ben boynuma takıcam ?

İnsanlar bu kadar mı aç ? Anlamıyorum ki ne ve kime bu hava ? Aldığınız alt tarafı içinde Zara etiketi olan kazağın üstündeki çizgileri birbirini tutmayan bir kazak. Ne YSL'den alınmış bir couture elbise, ne de Marc Jacobs tasarımı bir çanta. Alt tarafı ZARA kazak.

D&Rda bile dergiler karman çorman. Küçük kızlarda Justin Bieber hayranlığı dergiler karıştırıp acaba burda da Biber var mıdır demeler ? Bir de bu kızların tiplerini görseniz :/

Alışveriş merkezinden çıktığımda senelerdir evden çıkmamışım gibi hissettim. Bir an için bir ferahlama, rahatlık ve özgürlük. İçeride gördüklerim ve midemi bulandıran anlardan sonra güzel geldi.

Geri dönüşte metrodayım. abartısız bir adamın eli. Polo Garage, Zara torbaları.. en az 10 poşet. He eğer sen onları alıyorsan taksiye verecek paran da var değil mi ?

Genelde sporculara sorarlar, skor yapmak yoksa sexte orgazm olmak mı en büyük hazzı verir ? Sanırım elinde Bershka, P&B ve Zara torbalarıyla dolaşanlar daha fazla orgazm oluyor. Siz ne aşka ne de sekse layıksınız. Bırakın da sevgilisi olmayanlar sevaplansın bari !

5 yorum:

  1. Son cumle feci vurucuydu <3
    -D-

    YanıtlaSil
  2. ben görmedim ama indirim zamanı kavga edenler, birbirlerinin elinden zorla kıyafetleri kapanlar, birbirlerine saç baş girenler varmış:)

    YanıtlaSil
  3. ahh şu alışveriş delileri diyeyim o zaman :) yahu ne gerek var saç başa girmeye :S sanki cavalli'nin özel dikim elbisesini paylaşamıyolar

    YanıtlaSil
  4. turk'un gorgusuzlukle imtihani:)

    YanıtlaSil