28 Ocak 2011 Cuma

WHO THE HELL IS TERRY RICHARDSON ?

Vogue Türkiye Şubat sayısı için kapak çekimini Terry Richardson ile gerçekleştireceğini açıkladığında heyecanlandım. Sıkıcı beyaz fon ve gölge ikilisin dışında aslında oldukça absürd, sıra dışı ve de seksi çekimlerle beni kendine hayran bırakmıştı çünkü.

Üstelik kapak yıldızı Paris Hilton'du. Paris Hilton belki Vogue için en iyi kapak seçimi değil, ancak pazarlama taktiği açısından biçilmiş kaftan, hele ki Hilton'u fotoğraflayan isim kendi gibi biriyse yani Richardsons'sa ortaya mükemmel bir iş çıkabileceği garantiydi. Ekim sayısı beni hala büyülese de - yani Şubat için en iyi demesem de- bence bu ay da harika. Styling harika, Hilton'un bakışlar güzel ... tek sorun klasikleşmiş beyaz fon ve gölge.

Madem Paris uğruna Richardson'un diğer işlerine göz attım, onları sizle de paylaşayım dedim. Ay boyunca bakalım aşağadakilerden hangisine benzeyecek diye de bekledim. 

Styling'de ilgimi çeken bir diğer nokta ise Hilton'un üstündeki kazağın Koton'a ait olmuş olması.  İstermisiniz bir de Paris, Fashion Week kapsamında Koton defilesinde boy göstersin ? Neyse, uzun lafın kısası dediğim gibi sonuç tatmin edici.

Terry Richardson'un kareli gömleklerinin sırrı ile Paris Hilton'u merak ediyorsanız bu ay Vogue almayı unutmayın. Üstelik bu muhteşem ikilinin bir de baş editör Seda Domaniç ile çekildiği kare de mevcut. Koşun alın derim. Mariano Vivanco ile Puerto Rico'da gerçekleştirilen ''Resort'' editöryali ise 10 numara.
Bu da Paris'in bir diğer Vogue kapağı. Vogue Paris. // 2006
Vogue Türkiye için pornoya dönüşmüş diyenlere ve kalite düşürmüş diyenlere kapak olsun. Bizimki daha iyi bence.

ve
Terry Richardson 

Aşağıda Vogue Paris Decembre / Janvier 2010/ 2011 special par Tom Ford sayısı için gerçekleştirdiği çekimler. 
Pussy West

Terry'nin bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu kapak çekimleri. En ilgi çekicisi ise hiç kuşkusuz Doutzen Kroes ile gerçekleştirdiği Vogue Russia June 2010 kapağı.
Gerçekleştirdiği çeşitli kampanyalar ve editör

2 yorum:

  1. resmen bu adama cahilmişim:) teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. eheh ne demek :) bazen gözden kaçıyo işte bazı şeyler :) uzun zamandır aklımdaydı, bari böyle bir olay ortaya çıktıysa ben de post yapayım dedim :)

    YanıtlaSil